Tyypillisiä toimivia mainoslahjoja

Moni yritys pohtii jossain vaiheessa, millainen mainoslahja soveltuisi parhaiten sen tarkoituksiin. Vaikka vaihtoehtoja on varmasti aivan valtavasti ja periaatteessa vain mielikuvitus asettaa rajat sille, millainen mainoslahja voisi olla, on olemassa tiettyjä mainoslahjoja, jotka ovat erityisen suosittuja yritysten keskuudessa. Seuraavaksi esitellään kolme esimerkkiä kaikkein tavanomaisimmista mainoslahjoista.

Lasit, kupit ja juomapullot

Yksi parhaista mainoslahjoista liittyy juomiseen. Monet yritykset teettävät mainoslahjoiksi esimerkiksi personoituja laseja, mukeja tai juomapulloja, joihin on lisätty yrityksen oma logo. Asiakkaat rakastavat näitä, sillä niistä on arjessa paljon iloa. Erityisen suosittuja ovat viime vuosina olleet termospullot, joissa juomat pysyvät sekä kylmänä että kuumana.

Kirjoitusvälineet

Lähes vuorenvarma ja aina hyödyllinen mainoslahja on tietenkin kynä. Melkeinpä jokainen tarvitsee kynää arjessaan monenlaisissa tilanteissa, joten sellaisen lahjoittaminen yrityksen omalla logolla varustettuna on aina hyvä idea. Kynä on yksinkertainen ja helppo valinta, jonka takia niin monet yritykset päätyvätkin tilaamaan mainoslahjaksi ison liudan kyniä.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että pienetkin yksityiskohdat luovat asiakkaalle mielikuvaa yrityksestä. Jos yritys tarjoaa asiakkaalle halvan ja huonolaatuisen kynän, ei siitä jää kovinkaan hyvää vaikutelmaa, vaikkei kynä sinänsä kertoisikaan mitään itse yrityksen toiminnasta tai laadusta. Kynän ei tarvitse tietenkään olla kallis, mutta edullisella hinnalla on mahdollista saada myös laatua. Näin ollen järkevää on tilata mainoslahjaksi kyniä, joita on testattu ja jotka on havaittu käytössä kestäviksi.

Teknologiset välineet

Kenties tällä hetkellä nopeiten kasvava mainoslahjojen kategoria ovat erilaiset teknologiset välineet ja vempaimet. Monet yritykset haluavat luoda mielikuvaa modernista ja ajan tasalla olevasta yrityksestä, jonka vuoksi esimerkiksi kynien sijasta saatetaan valita jonkinlainen teknologiaan liittyvä esine. Tässäkin suhteessa on aivan valtavasti valinnanvaraa, sillä teknologiaan liittyviä oheistuotteita on tarjolla suuri määrä. Tyypillisimmin yritykset valitsevat mainoslahjoiksi esimerkiksi USB-muistitikkuja, vara-akkuja sekä vaikkapa viime aikoina suurta suosiota nauttineita PopSocketteja, joiden avulla selfieiden ottaminen helpottuu huomattavasti.

Teknologiset välineet eivät välttämättä ole aivan yhtä edullisia hankkia kuin vaikkapa laatikollinen kuulakärkikyniä, mutta usein ne tekevät asiakkaisiin selkeästi vaikutuksen. Niistä on myöskin iloa arjessa, joten tämä on ehdottomasti varteenotettava vaihtoehto.